Skip to main content

Spørgsmål & svar

På denne side får du svar på de spørgsmål, der oftest bliver stillet. Hvis ikke du finder svar på det du sørger, så tøv ikke med at kontakte os.
Kontakt os

Jeg fik ikke svar på mit spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at ringe til os på tlf. +45 60 14 15 67 eller udfylde kontaktformularen på siden “kontakt”. Vi ringer tilbage hurtigst muligt.

Hvordan vasker I min bil?

Hos M/H Bilpleje håndvasker vi alle bilerne. Det betyder, at vi også vasker din bil de steder en almindelig vaskehal ikke kan komme til. På den måde får du altid et skinnende resultat. Vi benytter bl.a. en højtryksrenser og de bedste bilplejeprodukter til at vaske din bil.

Kan jeg få vasket min bil så ofte jeg selv vil?

Nej! Som abonnementskunde hos M/H Bilpleje får du masser af fordele – et af dem er, at du kan få vasket din bil engang om ugen i den betalte periode.

Hvor lang tid tager en vask/behandling hos jer?

Alt efter hvilken behandling du vælger tager det mellem 30 og 60 minutter for os at gøre din bil skinnende ren.

Er der nogen binding eller andre skjulte omkostninger med et abonnement?

Hos  M/H Bilpleje er der ingen skjulte omkostninger, når du tegner et abonnement. Det beløb som er oplyst på vores forskellige abonnementer er derfor det beløb der hver mdr. vil blive trukket fra dit betalingskort. Det betyder også, at du altid kan opsige dit abonnement igen, hvis du på et tidspunkt beslutter dig for det, dog skal du være opmærksom på, at der er 1 løbende måned + 1 måneds opsigelse.

Kan jeg bruge et abonnement til to forskellige biler?

Nej, det kan du ikke, da abonnementet er pr. bil. Første gang du besøger os registrerer vi nummerpladen på den bil du ønsker at benytte din abonnement til.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement hos jer?

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement skal du blot udfylde vores kontaktformular på siden “kontakt”. I formularen oplyser du i kommentarfeltet, dit ønske om en abonnement-opsigelse. Det registrerer vi med det samme, hvorefter opsigelsen sker efter 1 løbende måned + 1 måneds opsigelse.

Hvordan booker jeg min første tid?

Du klikker ind på BOOK TID i fanen øverst oppe.

Hvor skal jeg køre hen?

Vores bilpleje center er på adressen:
Islevdalvej 200
DK-2610 Rødovre

Hvordan er jeres opsigelsespolitik?

Hvis du vil opsige dit abonnement, er der 1 løbende måned + 1 måneds opsigelse.

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du ikke fik svar på dine spørgsmål eller måske ønsker at vide mere om vores abonnementer, så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Har du spørgsmål, så kontakt os
  Åbningstider:

  Mandag – Fredag: 10:00 – 18:00
  Lørdag: Lukket
  Søndag: 11:00 – 17:00

  +45 60 14 15 67