Skip to main content

Handelsbetingelser

Hjemmesiden http://bilplejemh.dk drives af firmaet:

M/H Bilpleje ApS

Islevdalvej 200
2610 Rødovre

TLF: +45 60 14 15 67
E-mail: kontakt@mhbilpleje.dk
CVR: 39613646

Nedenstående betingelser gælder for websitet http://bilplejemh.dk, de abonnement services, der tilbydes på websitet, samt de produkter, der leveres i henhold til abonnementerne.

Ved brug af websitet eller ansøgning om et M/H BILPLEJE ApS abonnement via websitet, accepterer du vilkårene og indvilliger i at være bundet af dem.

Det anbefales at læse disse handelsbetingelser igennem. M/H BILPLEJE ApS anbefaler, at du printer en kopi af disse handelsbetingelser. Har du yderlige spørgsmål til vores handelsbetingelser, er du altid velkommen til at kontakte os på mail.

REGLER FOR ABONNEMENT:

For at tegne et abonnement hos M/H BILPLEJE ApS skal du være fyldt 18 år. Vi gør også opmærksom på, at M/H BILPLEJE ApS kun kan levere i Danmark (dette gælder desværre ikke adresser på Grønland og Færøerne).

Abonnementet mellem forbruger og M/H BILPLEJE ApS træder først i kraft, når du modtager en bekræftelsesmail fra M/H BILPLEJE ApS på den e-mailadresse, som er blevet angivet ved oprettelse af medlemskab. Modtager du ikke en bekræftelsesmail, kan dette skyldes, at du har oplyst en ukorrekt mailadresse og hører du ikke videre fra os, bedes du venligst kontakte os hurtigst muligt, for at sikre at din ansøgning om abonnement er modtaget og godkendt af M/H BILPLEJE ApS.

Vi forbeholder os ret til at afste fra at handle med dig uden begrundelse.

PRISER HOS M/H BILPLEJE ApS:

Med undtagelse af åbenlyse typografiske fejl, gælder de priser og fragtomkostninger, der til enhver tid er angivet på websitet. Priserne er inklusive moms.

Abonnementsprisen består normalvis af et periodemæssigt abonnementsgebyr (hver 2. måned). De priser, der gør sig gældende for dit M/H BILPLEJE ApS abonnement, vil være fremhævet når du ansøger om et abonnement.

Priser og forsendelsesomkostninger kan ændres af M/H BILPLEJE ApS til enhver tid. Du er bundet af de priser, der gælder på det tidspunkt, hvor du har oprettet dit M/H BILPLEJE ApS abonnement, medmindre vi giver dig besked om prisændringer. Accepterer du ikke de evt. ændrede vilkår, har du 20 dage fra meddelsen er sendt, til at informere M/H BILPLEJE ApS herom, hvorefter dit abonnement vil ophøre omgående.

M/H BILPLEJE ApS kan ikke garantere, at du  får 1 x vask om ugen. Dette er kun gældende så længe tider haves.

Hvis du vil opsige dit abonnement, er der 1 løbende måned + 1 måneds opsigelse.

BETALING:

Ved oprettelse af dit M/H BILPLEJE ApS abonnement accepterer du at betale det periodemæssige abonnementsgebyr, indtil abonnementet opsiges.

Det første periodemæssige abonnementsgebyr betales straks forbindelse med oprettelse af dit abonnement. Efterfølgende abonnementsgebyrer betales normalt d. 1. hver anden kalendermåned i den måned, hvor M/H BILPLEJE ApS udsendes. Såfremt din ansøgning om abonnement ikke accepteres, vil der ikke blive trukket nogle gebyrer fra din konto. OBS: tilmelder du dig inden månedens udsendelse, vil du først blive trukket for foregående måneds M/H BILPLEJE ApS (såfremt denne ikke er udsolgt) og derefter den aktuelle måneds M/H BILPLEJE ApS. Der vil gå ca. en uge imellem betalingerne.

Betaling kan gennemføres med dankort og internationale betalingskort (VISA, MasterCard, JBC).

Du accepterer ved oprettelse af dit abonnement, at vi opkræver periodemæssige abonnementsgebyrer fra dit kredit- eller betalingskort uden yderligere godkendelse, indtil du ændrer din betalingsmetode. Dette kan enten foregå via din konto på websitet, eller ved at sende en e-mail til kontakt@mhbilpleje.dk (med tillæg af den tid, ve med rimelighed har brug for for at ændre betalingsmetoden).

Alle betalinger foregår gennem en sikker SSL-frobindelse, og al data er krypteret. M/H BILPLEJE ApS kan på intet tidspunkt se alle dine kortoplysninger. OBS: M/H BILPLEJE ApS sender ikke girokort pr. efterkrav.

Betaling kan også ske med et gavekort udstedt af M/H BILPLEJE ApS (under iagttagelse af de betingelser, der fremgår af det pågældende gavekort).

Vi forbeholder os ret til at lave et kredittjek på dig.

PERSONDATA:

Når du opretter et abonnement hos M/H BILPLEJE ApS har vi brug for navn, adresse, tlf. nr. og mailadresse. Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Ingen personlige oplysninger, der registreres på http://bilplejemh.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tingængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares fortroligt og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos http://bilplejemh.dk.
Personoplysningerne registreres hos K.H. ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige er M/H BILPLEJE ApS.

Ifølge persondataloven, har du, som registreret hos M/H BILPLEJE ApS, altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Henvendelse i forbindelse med dette sendes til: kontakt@mh-bilpleje.dk.

I forbindelse med bestilling hos http://bilplejemh.dk samtykker du endvidere, at vi må kontakte dig i forbindelse med behandling af din ansøgning om abonnement. Vi eftersender kun tilbud og nyhedsbreve til din e-mailadresse, hvis du under oprettelsen har givet samtykke til dette. Hvis du ikke har givet samtykke til dette, vil vi ikke kontakte dig yderligere efter endt behandling af din oprettelse

Læs mere om Persondata (GDPR).

KOMMUNIKATION:

Kommunikation mellem M/H BILPLEJE ApS og forbruger sker på mail, som du har angivet M/H BILPLEJE ApS site

OPSIGELSE OG AUTOMATISK FORNYELSE:

Både du og M/H BILPLEJE ApS kan til hver en tid og uden begrundelse opsige dit abonnement til ophør ved udløbet af den gældende abonnementsperiode.

Du afmelder din konto enten ved at sende en e-mail til kontakt@mhbilpleje.dk. Dit M/H BILPLEJE ApS abonnement er ophørt, når M/H BILPLEJE ApS sender dig en bekræftelsesmail på dette til den e-mailadresse, som du har angivet på din konto eller har skrevet til kundeservice fra.

FORTRYDELSESRET:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, der gør sig gældende fra den dag, du modtager din M/H BILPLEJE ApS. Fortrydelsesfristen skal altid omfatte mindst syv arbejdsdage.

Din fortrydelsesret kan kun udøves, såfremt produkterne i din tilsendte M/H BILPLEJE ApS i al væsentlighed er uændrede. Dette gælder ikke i tilfælde af at et eller flere produkter er blevet beskadiget eller ændre på grund af en handling, der har været nødvendig for at undersøge produktet, eller på grund af en omstændighed, der ikke kan henføres til dig.

Din fortrydelsesret udøves ved at du for egen regning returnerer din M/H BILPLEJE ApS til os. Vi gør opmærksom på, at du har 14 dage fra du modtager din M/H BILPLEJE ApS til at returnere den til os. Vi beder dig venligst altid kontakte kontakt@mhbilpleje.dk og oplyse M/H BILPLEJE ApS om din fortrydelse samt dit kundenummer inden du returnerer din M/H BILPLEJE ApS til os. Din M/H BILPLEJE ApS kan returneres til:

Vælger du at udøve din fortrydelsesret, refunderer M/H BILPLEJE ApS det beløb, som du har betalt for din M/H BILPLEJE ApS, såfremt det stemmer overens med vores returpolitik.

REKLAMATION:

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb. Når du handler hos M/H BILPLEJE ApS som forbruger, har du reklamationsret i 6 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten kan være begrænset af varens naturlige holdbarhed. Ønsker du at reklamere over en vare, skal dette gøres in for “rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale fragtomkostninger. Sørg ALTID for at kontakt os, før du sender din reklamation afsted til os og oplys dit kundenummer.

Når du har kontaktet os, sender vi dig en gratis elektronisk returlabel, som du kan bruge til at sende din pakke retur til os.

RETURPOLITIK:

Når du har udøvet din fortrydelsesret og returneret din M/H BILPLEJE ApS til os, vil vi refundere dig det skyldige beløb senest 14 dage fra den dato, vi har modtaget M/H BILPLEJE ApS’en retur.

Du vil altid modtage en bekræftelsesmail, når vi har modtaget din M/H BILPLEJE ApS. Der kan gå op til 7 hverdage fra vi modtager din pakke til behandlingen er gennemført.

OBS: Har du betalt med MasterCard eller VISA Electron/Debit, skal du være opmærksom på, at der kan gå op til 28 dage, før du kan se pengene på din konto – dette er noget, der er ønsket fra MastCard og VISA Debit/Electrons side, og er derfor ikke noget, vi kan ændre på. Er du i tvivl, kontakt da din bank.

Ved fortrydelse af køb betaler du selv for omkostningerne ved at returnere M/H BILPLEJE ApS til os.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udøver hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi tilbagefører pengene for dit køb via samme betalingsmiddel, som er tilknyttet din konto hos M/H BILPLEJE ApS, medmindre andet er aftalt. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

I tilfælde af visse begivenheder uden for vores rimelig kontrol, kan M/H BILPLEJE ApS ikke holdes ansvarlig for eventuel manglende opfyldelse eller forsinkelse i opfyldelsen af nogen af vores forpligtelser af et abonnement.

Force majeure omfatter enhver handling, begivenhed, undladelse eller ulykke uden for vores rimelig kontrol og omfatter i særdeleshed (uden begrænsing) følgende eksempler:

– Strejker, lockout eller andre faglige aktioner.

– Civile uroligheder, oprør, invasion, terrorangreb eller trussel om terrorangreb, krog eller trussel eller forberedelse til krig.

– Brand, eksplosion, naturkatastrofer eller advarsel om naturkatastrofer med evakuering som følge, epidemier.

– Umulighed af brug af jernbaner, skibsfart, fly, biltransport eller anden form for offentlig eller privat transport; og

– Umulighed af brug af offentlige eller private telenet.

Vores ydelser i henhold til ethvert abonnement anses for at være suspenderet for den periode, hvor force majeure-hændelsen pågår. M/H BILPLEJE ApS vil bruge vores rimelige bestræbelser på at bringe Force Majeure-hændelsen til ophør eller at finde en løsning, hvorved vores forpligtelser i henhold til abonnement kan gennemføres til trods for force majeure hændelsen.

TREDJEPARTS WEBSTEDER:

M/H BILPLEJE ApS’ website kan indeholde links til hjemmesider, der drives af en af vores partnere, annoncører eller tilknyttede selskaber eller andre tredjeparter. Bemærk, at vi ikke er ansvarlige for indholdet af sådanne hjemmesider eller de varer eller tjenester.

INTELLEKTUEL EJENDOMSRET:

M/H BILPLEJE ApS eller vores licensgivere ejer alle immaterielle rettigheder til websitet og alle materialer lagt ud på websitet. Disse rettigheder og materialer er beskyttet af copyright og enhver ret i denne forbindelse forbeholdes.

Du må gerne udskrive en kopi eller downloade uddrag af websitet, såfremt det er til personlig brug. Du må ikke bruge nogen del af vores ophavsretligt beskyttede materiale til kommercielle formål uden først at indhente en license fra os eller vores licensgivere.

Ved oprettelse af et abonnement, giver du os en uigenkaldelig ret til at citere fra kommentarer om M/H BILPLEJE ApS, M/H BILPLEJE ApS produkter og/eller abonnementer, som du har anført på websitet, blog eller sociale medier samt at bruge disse citater på vores website, på sociale medier og ved anden markedsføring.

TILFØJELSER OG ÆNDRINGER:

Du er bundet af de forhold, der gør sig gældende fra det tidspunkt, du har tegnet M/H BILPLEJE ApS abonnementet. Vi kan fra tid til anden foretage tilføjelser eller ændringer i disse vilkår. Hvis vi ændrer i dine vilkår eller laver tilføjelser til dit abonnement, vil du altid blive underrettet herom. I tilfælde af, at du ikke accepterer disse ændringer eller tilføjelser, har du 60 dage fra den dato, hvor vi har kontaktet dig om ændringer eller tilføjelser, til at informere os om det (i dette tilfælde vil dit abonnement straks ophøre).

OVERDRAGELSE AF RETTIGHEDER OG PLIGTER:

Overdragelse af dine rettigheder eller forpligtelser i henhold til abonnementet kan ikke foregå uden vores skriftlige samtykke.

M/H BILPLEJE ApS kan til enhver tid i din abonnementsperiode overdrage vores rettigheder eller forpligtelser i henhold til abonnementet.

LOVVALG OG TVISTER:

Ovenstående vilkår og regler for dit abonnement skal fortolkes og anvendes i overensstemmelse med dansk lovgivning. Tvister i anledning af disse vilkår eller dit abonnement, skal afgøres ved de danske civile domstole.

GAVEKORT:

Ved køb af gavekort har du to ugers returret, hvor du er berettiget til at få pengene retur. Pengene kan kun tilbageføres, såfremt gavekortet ikke er blevet indløst.

Det er ikke muligt for modtageren af gavekortet, at få gavekortets værdi udbetalt.

Når gavekortet indløses, vil modtageren få den første boks ved næste boks-udsendelse (midten af hver anden måned).

Er man som gavekort-abonnent utilfreds med en boks, kan man ikke få boksens pris tilbageført. Derimod kan man sende boksen retur og få et tilgodebevis svarende til en ny M/H BILPLEJE ApS, som kan bruges til en tidligere boks eller en boks efter at gavekortsabonnementet er udløbet. Dette forudsætter, at produkterne ikke er brugt og stadig er i original emballage.

LEVERING:

Efter oprettelse af M/H BILPLEJE ApS abonnement, vil du modtage en M/H BILPLEJE ApS hver anden måned. Afhængig af hvornår i en kalendermåned, du har tegnet et M/H BILPLEJE ApS abonnement, vil den første M/H BILPLEJE ApS blive leveret i samme måned eller næste måned. Et estimeret leveringstidspunkt er oplyst i den meddelse, du modtager, når M/H BILPLEJE ApS er blevet eller er på vej til at blive sendt til dig.

Hvis en M/H BILPLEJE ApS er udsolgt, forbeholder vi os retten til ikke at levere den pågældende M/H BILPLEJE ApS i den aktuelle kalendermåned. I dette tilfælde vil der ikke blive trukket et abonnementsgebyr fra din konto i den pågældende måned. Til gengæld sender vi dig den næste boks.

KLAGEADGANG:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du kontakte kontakt@mh-bilpleje.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 19.10.2020.