Skip to main content

FÅ ET TILBUD

– Få et uforpligtende tilbud inden for 24 timer

Hos MBA-biler er vi altid klar til at hjælpe dig af med din bil, i en fart. Vi gør det nemt og problemfrit at sælge. Kontakt os og lad os i fællesskab finde frem til den rette løsning der sikrer dig et hurtigt og effektivt bilsalg. Sidder ud tilbage med nogle spørgsmål eller særlige ønsker du endnu ikke har fået besvaret, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at opfylde dine behov og ønsker, når det kommer til bilsalg.

[ninja_form id=1]

Har du spørgsmål, så kontakt os
Telefontider:

Mandag – Fredag: 10:00 – 18:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 12:00 – 16:00

+45 22 37 14 03
Intent besvær for dig

Lad os klare eksportopgaven for dig

Biler med et højt kilometertal, en dyr vægtafgift, eller en skramme hist og her, er med til at gøre biler svære at sælge til en god pris på det danske bilmarked.

Derfor vil du i disse tilfælde kunne opnå en bedre pris for din bil, ved at sælge den som eksportbil til udlandet.

Hos MBA biler er vi eksperter inden for opkøb af biler til eksport. Vi køber din brugte bil, og sælger den til eksport, helt uden besvær eller omkostning for dig.

Vi gør det nemt

Vi henter din bil – i hele landet

Når du handler med MBA biler slipper du for alt besværet med transport til udlandet, anskaffelse af køber i udlandet og ikke mindst afregning med SKAT.

Ved at sælge din bil til eksport gennem os, står vi for hele processen, afregning med SKAT og samtidig påtager vi os naturligvis ethvert ansvar, samt risiko.

Det eneste du skal gøre, er at indgå en simpel og sikker handel med os, hvor vi naturligvis også står for afhentning af din bil – i hele landet.